Nieuwsbrief januari 2018 House of Darts “Amsterdam” BV

By januari 18, 2018augustus 15th, 2019Nieuwsbrief

BDO Word Darts Championship 2018

Justin van Tergouw mag zich voor de tweede keer op rij wereldkampioen darter bij de jeugd van de BDO noemen, dit is nog niemand eerder gelukt! De Nederlander, die ook wel de nieuwe Michael van Gerwen wordt genoemd nam het in de finale op tegen de Ier Killian Heffernan. In een goede finale gooide Van Tergouw de ene na de andere hoge finish aan flarden en won de wedstrijd in stijl door 132 uit te gooien op dubbel 20. De talentvolle spelers kwam uiteindelijk uit op een gemiddelde van iets meer dan 93 punten per beurt en dat is voor de jeugd een formidabel niveau. House of Darts wil hem van harte feliciteren met zijn puike prestatie en wenst hem een geweldig dart carrière toe!

Bij de heren won Glen Durrant voor de tweede keer op rij het toernooi. In de zeer spannende finale rekende hij af met Mark McGeeney. Bij de vrouwen Lisa Ashton ook voor de tweede keer op rij. In haar finale won ze van de Russin Anastasia Dobromyslova.

Barney gaat nog even door:

Goed nieuws voor de liefhebbers van de ‘Barney Army’. Raymond van Barneveld, Nederlands grootste darter aller tijden, gaat nog minstens vijf jaar door met darten op professioneel niveau. Dat heeft de Hagenaar van de week bekend gemaakt op zijn Twitter. “ “Ik wil jullie allemaal bedanken voor jullie support en hoop dat jullie allemaal onderdeel blijven uitmaken van The Barney Army de komende 5 jaar”, aldus Barney.

Dit jaar was het 20 jaar geleden dat Raymond van Barneveld voor het eerst de embassy (lake-side) won, in 1998. In een geweldige finale tegen Richie Burnett, waar je inmiddels vrij weinig meer van hoort, won hij z’n eerste titel en hield hij heel Nederland in een dartgreep waar het tot op heden niet meer uit is gekomen. Wij hopen dat hij nog vele jaren op de televisie te zien blijft, want het blijft heerlijk om hem in actie te zien. Hieronder de beelden van 20 jaar geleden. Smullen!

NEW: House of Darts Reviews op Facebook, Youtube en Instagram

Wij van House of Darts willen wij je zo veel mogelijk informatie geven over alle alle darts artikelen. Daarom maken wij tegenwoordig speciaal voor jou reviews op onze Facebook, YouTube en Instagram. Op deze manier weet je in een mum van tijd wat onze mening is over de producten die wij in de winkel hebben liggen. Wil je een review van een dartitem zien? Dat kan! Stuur een mailtje met een verzoek om een product te beoordelen en wellicht maken wij er dan wel een review van.

Volg je ons nog niet op Facebook en Instagram? Geeft dan een like en abonneer je, zo mist u niks!!!

Vanaf heden heeft House of Darts ook een eigen Instagram pagina. Hierop vind je de leukste foto’s van al het darten in de winkel en de nieuwtjes eromheen. Wil je ook niks missen en op de hoogte blijven van producten en aanbiedingen die wij hebben? Geef ons dan een like!

Gewaagd: O’Shea wil naar de PDC

Het is een van de grootste iconen van de BDO: de Engelsman Tony O’Shea. Het gaat niet echt lekker met ‘Silverback’ het laatste jaar. Hij deed al niet mee met de Finder Darts Masters in Egmond aan Zee. Ook moest hij Lakeside voor het eerst in z’n carrière laten passeren vanwege een knie-operatie. Maar de Engelsman heeft wilde plannen. Hij gaat zich namelijk helemaal focussen op de Q-School bij de PDC. Wat denken jullie? Kan O’Shea de overstap aan of moet hij bij de BDO blijven?

Laatste nieuws: Fitton gaat de zelfde weg proberen te bewandelen.

House of Darts podcast

Ook deze keer hebben we weer een podcast gemaakt. In deze aflevering bespreken wij de geweldige prestatie van Rob Cross op PDC-wk en doen we een vooruitblik op de Premier League. Beluister hem nu!

Uitgebreid assortiment

House of Darts is de dartspeciaalzaak met het meest uitgebreide assortiment van Nederland. De dartpijlen van Rob Cross tot Daryl Gurney: alles is bij ons te koop. Wil je de dart testen van jouw dart held? Dat kan! Er is bijna niks wat wij niet hebben. Kom naar de winkel en test de darts uit!

Leave a Reply