Auckland Darts Masters

By september 1, 2017oktober 3rd, 2017Nieuwsbrief

In heel Nederland is de vakantie al lang en breed begonnen, maar bij de PDC gaat het darten gewoon verder. Ieder jaar keren de beste darters van de wereld weer terug in Oceanië om de World Series in Australië en Nieuw-Zeeland te spelen. Afgelopen weekend streden 16 spelers (8 uit Nieuw-Zeeland en de 8 darters op uitnodiging) in Auckland voor de Auckland Darts Masters. Raymond van Barneveld was de enige Nederlander aanwezig op dit toernooi. Hij strandde in de kwart finale tegen Phil Taylor. In de halve finale speelde de Engelsman tegen Corey Cadby. De wereldkampioen jeugddarten en een van de grootste aanstormende talenten in het dartcircuit. De Australiër deed het het hele weekend al fantastisch en ook de grote Taylor kon niet tegen hem opboksen.

De Engelsman haalde alles uit de kast om Cadby uit zijn spel te halen. Het was behoorlijk warm op het podium waardoor Cadby continu aan zijn, iets te strakke, shirtje stond te trekken in het gezichtsveld van Taylor. De 16-voudig wereldkampioen kon dit niet hebben. Hij liet zijn ergernissen de baas worden en liet dit duidelijk merken aan aan het adres van Cadby. Een ruzietje was geboren. Hieronder zijn de beelden van het incident. (2:20)

Wat vinden jullie: wat de reactie van de grote Phil Taylor terecht? Of moet de man, met al zijn ervaring, hierboven staan en die Cadby gewoon laten gaan? Laat het ons weten in een mailtje terug?

Leave a Reply