Waites vs Durrant: Judgement Day op Lakeside

By januari 13, 2019Darts toernooien

Het is na een week van spannende partijen, historische gebeurtenissen en grote verrassingen eindelijk tijd voor dé wedstrijd van het jaar: De WK finale. De huidig 2-voudig wereldkampioen Glenn Durrant zal het in de eindstrijd opnemen tegen de voormalig 2-voudig wereldkampioen Scott Waites.

Wie van de twee heren zal na vanavond spelers zoals John Lowe, John Part, Martin Adams en Michael van Gerwen evenaren en zich voor de 3de keer kronen als wereldkampioen? Kan Durrant de eerste speler ooit worden die zijn eerste 3 wereldtitels op een rij wint? Kan Waites opnieuw de enige zijn die Durrant in de weg staat, zoals hij dat deed in 2016 wat tot vandaag nog steeds de laatste keer is dat Durrant verloor op Frimley Green? Wie kan er na vanavond bestempeld worden als de onbetwiste top speler in de BDO?

Alle brandende vragen zullen vanavond beantwoord worden in een partij die zonder enige twijfel in de geschiedenisboeken zal belanden. In 2016 versloeg Waites in een bloedstollende kwartfinale Durrant met 5-4. Twee jaar later liet Durrant zich echter niet gek maken en liet hij Waites achter in de halve finale met een score van 6-2. Maar nu is het geen partijtje voor een plek in de volgende ronde. Nu is het alles of niets voor de ultieme prijs.

Kijk vanavond op Eurosport 1 rond de klok van 18:00 uur naar de eindstrijd tussen Scott Waites en Glenn Durrant want er zal een nieuwe Lakeside legende opstaan.

Leave a Reply