Online dartpijlen kopen zonder de pijlen getest te hebben? Weet je het zeker?

Gemak dient de mens, en wij omarmen als dartswinkel zeker de digitalisering en de wereld van webshops van harte. Maar dartpijlen kopen via een webshop raden wij in eerste instantie toch af. Er zijn immers zo veel combinaties en soorten mogelijk, hoe weet u zeker dat u de juiste pijlen koopt? Gooien wij met dit advies niet onze eigen ramen in? Misschien wel ja, maar toch ook eigenlijk niet.

Natuurlijk kunnen wij als dartswinkel meer dartpijlen verkopen door deze in onze webshop aan te bieden om onze omzet te doen groeien. Maar met deze houding zouden wij het natuurlijk nooit meer dan 40 jaar volhouden als speciaalzaak. Het begeleiden en adviseren van darters bij de aankoop van hun dartpijlen is zo specialistisch en de klant verdient daarbij de nodige persoonlijke aandacht. Dit doen we al sinds de oprichting van onze zaak met veel kennis en nog meer passie.

Deze vertrouwde vingerafdruk zouden wij dan ook nooit in een “webshop vorm” kunnen gieten.

Wilt u dartpijlen kopen? Dan zeggen wij: kom naar Nederlands oudste en breedst gesorteerde dartsspeciaalzaak. Laat u adviseren, test iedere pijl die u maar wenst en loop onze deur uit met een set pijlen die u een dartleven lang plezier zullen geven.

Dartpijlen kopen waarvan je weet dat ze bij jouw passen?

Natuurlijk kunnen er wel via deze website dartpijlen gekocht worden. Sommige darters weten immers precies wat ze willen of hebben onze dartswinkel al eens bezocht.

Dus als u reeds bij ons in de winkel geweest bent, maar u had nog even bedenktijd nodig en weet nu welke pijlen u wilt. Dan sturen wij ze graag uw kant op!

Bent u al ervaren met een specifieke set en wilt u deze dartpijlen kopen? Dat kan natuurlijk wel! Laat dan via het berichtveld van het contactformulier weten welk merk, type en gewicht u wilt bestellen, dan nemen wij contact met u op.

Natuurlijk kunt u ook altijd even bellen, dan weet u meteen waar u aan toe bent, we horen graag van u!

Contactformulier.

Door dit formulier te gebruiken gaat u akkoord met de opslag en verwerking van uw gegevens door deze website.

WIL JIJ OOK DARTPIJLEN KOPEN WAARVAN JE ZEKER WEET DAT ZE BIJ JOU PASSEN?