Dart Clinics voor jong en oud, wordt ook beter in darten!

House of Darts geeft clinics aan darters die een nog gerichter advies willen. Alle dart fanaten die hebben deelgenomen aan onze dart clinics zijn meer dan tevreden. Hierbij helpt het natuurlijk dat wij al meer dan 40 jaar ervaring hebben in het beter laten darten van onze klanten!

Vanaf  €25,- wordt ook u een betere darter

Via onderstaand schema kunt u zichzelf en tot maximaal 9 andere personen inschrijven voor €25,- per deelnemer aan onze dart clinic. (LET OP!!) Vanaf 6 personen word het goedkoper per persoon. Of u nu met 2 of 10 personen komt, iedereen krijgt voldoende aandacht om met de juiste tips, tricks en materiaaladviezen onze winkel uit te lopen.

Dus bent u een darter, jong of oud, en wilt u uw spel verbeteren? Dan bent u bij House of Darts Amsterdam aan het goede adres. Kijk in de kalender hieronder wanneer er nog clinics in principe op de dinsdagavonden beschikbaar zijn (andere tijdstippen kunnen worden geboekt in overleg). De boekingen zijn mogelijk tussen 18:00 – 19:00 uur en 19:00 – 20:00 uur. Klik op het tijdstip en schrijf uzelf en uw gezelschap gelijk in. 

Wat wij u bieden:

  • De clinic is afhankelijk van uw niveau en wordt daarop afgestemd.
  • Wij helpen bij uw techniek om het geheel te verbeteren.
  • Iedereen krijgt een uur de volle aandacht.
  • Er word onder andere gebruik gemaakt van slow motion beelden.
  • Als laatste bespreken we verschillende tips en tricks.
  • Wij leren u eventueel nieuwe spelvarianten.
  • Bij vertrek kunt u aangeven of u de geschoten beelden mee wilt nemen. Indien dat gewenst is raden wij aan om een USB-kabel van uw telefoon mee te nemen voor de bestandsoverdracht, of u moet een paar dagen wachten op de beelden die u krijgt via een e-mail van We-Transfer.  

Tot ziens in de winkel, wij kijken met plezier uit naar uw dart clinic en wij hopen u ook!

BEZOEK ONZE ONLINE EXPRESS SHOP VOOR DE KLEINERE OF SNELLE AANKOPEN